Sociala medier

Snapchatters mest använda appar och tjänster

Snapchatters använder främst appar och tjänster för sociala medier, såsom Facebook, Instagram och Snapchat. Andra populära appar och tjänster inkluderar YouTube, WhatsApp och Viber.

Snapchatters mest använda appar och tjänster

Snapchatters använder främst sociala medier som Facebook, Twitter och Instagram. Andra populära appar inkluderar Snapchat, WhatsApp och Viber. Många av dessa användare är unga vuxna eller tonåringar. De flesta av dessa tjänster erbjuder gratis grundläggande funktioner såsom chatt och delning av bilder och filmer. Dock kostar det pengar för att låsa upp mer avancerade funktioner som till exempel olika filter eller möjligheten att spara historien.

Snapchat: De 5 bästa apparna för att skicka snabbmeddelanden

Snapchat är en av de mest populära apparna för att skicka snabbmeddelanden. Ofta används den för att skicka bilder och videor som försvinner efter några sekunder, men den har också många andra användningsområden. Här är fem av de bästa apparna för att skicka snabbmeddelanden med Snapchat.

1) WhatsApp
WhatsApp är en av de mest populära apparna på marknaden, och det finns gott om anledningar till det. Den har massor av funktioner, inklusive chattar, video-samtal, gruppmeddelanden och mycket mer. Dessutom kan du skicka filer upp till 100 MB, vilket gör den perfekt för stora filer som bilder och videor. WhatsApp fungerar med alla mobila plattformar så du kan kommunicera med vem som helst i världen utan problem.

2) Facebook Messenger
Facebook Messenger är ett annat bra alternativ om du letar efter en app för att skicka snabbmeddelanden. Det har ungefär samma funktioner som WhatsApp, men dessutom kan du spela olika onlinespel tillsammans med dina vänner inne i appen. Facebook Messenger är gratis att ladda ner från App Store och Google Play Store.

3) WeChat
WeChat är en mycket populär chat-app i Kina, men det finns nu tillgängligt i flera länder runt om i värden. Liksom WhatsApp och Facebook Messenger har WeChat massor av olika funktioner inklusive video-och röstsamtal, gruppmeddelandefunktioner och mycket mer. Du kan även betala riktiga pengar till andra personer via WeChats inbyggda system – nyttigt om du befinner dig i Kina! WeChat finns gratis att ladda ner från App Store och Google Play Store.”

Snapchattare använder alltmer kommunikationsappar istället för SMS

Användningen av kommunikationsappar istället för SMS ökar bland snapchattare. Detta beror delvis på att appar som WhatsApp och Facebook Messenger erbjuder fler funktioner än en vanlig SMS-klient, till exempel möjligheten att skicka bilder, video och ljudmeddelanden. Dessutom är det oftast gratis eller mycket billigare att använda dessa tjänster jämfört med traditionella SMS-tjänster.

Snabbmeddelanden på Snapchat: Så fungerar det

Snapchat är en app för smartphones och surfplattor som låter användare skicka textmeddelanden, bilder och videos till varandra. De meddelanden som skickas försvinner automatiskt efter några sekunder.

I appen finns också en funktion för att skapa korta videoklipp med musik i bakgrunden. Dessa kallas ”snabbmeddelanden” (eller ”Snaps”) och kan skickas till andra Snapchat-användare genom att trycka på knappen ”Skicka”. Snabbmeddelandena spelas upp i realtid, men försvinner sedan från mottagarens enhet efter 10 sekunder.

För att ta emot ett snabbmeddelande måste man ha Snapchat-appen installerad på sin telefon. När du trycker på knappen ”Skicka” visas det endast för den person som du har valt att skicka det till – alla andra användare kan inte se ditt meddelande. Snabbmeddelandena går inte heller att spara, så du behöver vara beredd att ta emot dem när du öppnar appen.

Jag testade Snapchat – här är mina tankar

Jag testade Snapchat för första gången idag och jag måste säga att jag gillade det! Det var en enkel app att använda och det tog inte lång tid att lära sig hur man skickar bilder eller videor. Jag gillade även att du kan lägga till effekter på dina bilder, det gör dem mer roliga och personliga. Jag tyckte också om att du kan skicka bilder som försvinner efter några sekunder, det känns som en mycket privatare sak att dela med vänner. Allt i allt, jag gillar Snapchat och troligen kommer jag fortsätta använda den!