Sociala medier

Pinterests nya funktioner och hur du kan dra nytta av dem

Pinterest har precis släppt några nya funktioner och det finns massor av saker du kan göra för att dra nytta av dem. Först och främst, om du inte redan använder Pinterest, bör du definitivt kolla in det. Det är ett fantastiskt verktyg för att spara idéer på alla olika områden, från mode till inredning och allt däremellan. Oavsett vad din intresse är, finns det garanterat en grupp på Pinterest som passar dig perfekt.

Nu till de nya funktionerna! En av de stora sakerna som har släppts är ”Collections”, som låter dig samla ihop olika pins från olika personer i en speciell samling. Detta gör det mycket enklare att hitta inspiration för ett specifikt projekt eller idé, eftersom du bara behöver titta på en samling istället för flera olika anslagstavlor. Du kan skapa egna collections eller prenumerera på andras – detta är perfekt om du vill hitta inspiration från riktiga experter inom ditt intresseområde!

En annan bra nyhet är den ”Secret Board” -funktionen, som låter dig skapa privata anslagstavlor för att spara pins som endast du (och de personer du väljer att dela dem med) kan se. Detta är perfekt ifall du planerar en hemlig fest eller bara vill ha lite extra privatliv när det gäller dina pinningar. Allting blir mycket mer organiserat också; med Secret Boards behöver du inte scrolla igenom hela din feed för att hitta den informationen / inspirationen / idén / whathaveyou som just nu letar efter – den finns bara ett klick bort!

-Pinterests nya funktioner för användare

Pinterest, en av världens mest populära sociala nätverk, har precis släppt två nya funktioner för sina användare; ett inläggningsschema och ett bildredigeringsverktyg. Inläggningsschemat gör det möjligt för användare att planera sina inlägg i förväg och publicera dem automatiskt på valda tider. Bildredigeringsverktyget låter användare redigera sina bilder direkt på Pinterest innan de postar dem. Båda dessa verktyg är gratis och tillgängliga för alla som har ett konto på Pinterest.

-Så här fungerar de nya funktionerna på Pinterest

-Det finns tre nya funktioner på Pinterest. Den första är ”Pins från dina favoritwebbplatser”. Detta innebär att du kan gilla, kommentera och spara pins från andra webbplatser. Du hittar dessa funktioner under fliken ”Webb” på startsidan.

Den andra nya funktionen är ”Anslagstavlor för grupper”. Med detta kan du skapa anslagstavlor som delas av flera personer. En bra användning av denna funktion är att planera resor med vänner eller familj. Besök bara en gruppanslagstavla och tryck på ”+Skapa ny anslagstavla” för att komma igång.

Den tredje och sista nya funktionen är ”Sparade Pins i samma anslagstavla”. Detta gör det möjligt för dig att spara olika pins i samma anslagstavla, istället för att behöva skapa flera olika anslagstavlor för olika ämnen. När du har valt en pin som du vill spara, trycker du bara på knappen ”Spara i annan anslagstavla” och väljer sedan vilken anslagstavla du vill spara pinnet i.

-Hur du kan dra nytta av Pinterests nya funktioner

Pinterest lanserade nyligen en uppdaterad version av sin app och webbplats med nya funktioner för användare. Bland de mest uppenbara förändringarna är ett helt nytt startskärmsgränssnitt, som ger användare flera olika sätt att bläddra igenom innehåll på plattformen. En av de största fördelarna med dessa uppdateringar är den ökade kontrollanvändare nu har över sina egna feed. Istället för att bara visa det senaste inlägget från de personer du följer, kan du nu välja vilka typer av innehåll du vill se i ditt feed. Detta gör det mycket enklare att hitta relevant information och inspiration från andra användare.

Det finns också flera nya verktyg för att hjälpa dig organisera ditt innehåll på Pinterest. Du kan nu skapa olika ”mappar” för olika typer av pins, och du kan också ladda ner pins till din mobiltelefon eller surfplatta så att du alltid har dem tillgängliga offline. Dessa uppdateringar gör det enklare än någonsin att dra nytta av Pinterests enorma samling av användargenererat innehåll – oavsett om du letar efter inspiration till ditt hem, din garderob eller bara vill ha mer koll på trenderna i modebranschen.

-De bästa tipsen för att använda de nya funktionerna på Pinterest

Det finns några fantastiska tips för att använda de nya funktionerna på Pinterest. För det första är det viktigt att du väljer rätt profilbild. Detta kommer hjälpa dina anslutningar att identifiera dig och göra det enklare för dem att navigera i din profil. Välja en bild som representerar vem du är och vad du intresserar dig för är ett bra sätt att starta. Något annat som är viktigt när man använder Pinterest är hashtags. Hashtags hjälper andra användare att hitta ditt innehåll, så se till att du inkluderar relevanta hashtags i allting du delar! En av de stora fördelarna medPinterest är möjligheten att samla allting på ett ställe. Om du har massor av olika projekt på gång kan detta vara en livsmedelsinköpssida, receptsamling, inspirationsplats eller bara en plats dit du sparar idéer. Du bestämmer helt hur din samling ser ut och vilka pins som ingår i den!

-5 saker du inte visste om de nya funktionerna på Pinterest

– Pinterest har tagit världen med storm och många användare älskar det för dess enkla och intuitiva design. De flesta användare är bekanta med de grundläggande funktionerna, men här är fem saker du kanske inte visste om den senaste uppdateringen:

1. Det finns nu en ”Recipes” -sektion på Pinterest som gör det lättare att hitta och spara recept från hela nätet. Du kan också söka efter recept baserat på ingredienser eller matstilar.

2. Om du letar efter inspiration för heminredning, mode eller skönhet, kolla in de nya sektionerna ”Home”, ”Fashion” och ”Beauty”. Dessa sektorer innehåller pins från populära bloggar och webbplatser i respektive genre, så du kan alltid hitta nya idéer.

3. Vill du dela en pin med dina vänner utan att behöva logga in till din Pinterest-konto? Ingen problem! Nu kan du enkelt maila pins till dina contacts direkt från webbplatsen.

4. Nyligen uppdaterade Pins visas nu automatiskt i din feed, så att du alltid är uppdaterad med de senaste trenderna och idéerna pinterest har att erbjuda. Förutom detta visas Pins som andra användare har sparat från samma webbsida som den Pin du tittade på, under fliken ”More like this”. Detta gör det lättare för dig att hitta liknande pins baserat på de pins du redan gillar!
5. Som sagt innan finns det ingen global search bar längre (och vi vet hur mycket ni älskarde den), istället har man lagt till filterfunktionen under Explore -fliken . Detta gör det möjligt för dig att filtrera pinsen genom olika kategorier sÃ¥som plats , tid , evenemang etc., vilket ger dig mer exakta resultat när du letar efter specifika bilder.”