Loading...

Vi söker dig!

Multikonstnär?

Media intresserad?

Bor, jobbar eller växt upp i orten?

Gillar du att skriva, fota, prata, visa dina åsikter och känslor?

Vi söker just nu dig som gillar att dokumentera eller på något vis återspegla verkligheten runt omkring dig och som har tid för att engagera dig hos oss och vara med att lyfta bilden av förorten tillsammans. Visa det goda, det dåliga, det som går att förbättra och det som bör uppmärksammas.

Orten i fokus är idag en liten grupp och för att göra det arbetet som krävs för att fånga in historier och berättelser runt om i landet söker vi hela tiden folk från orten som vill hjälpa oss i arbetet.
Vi söker efter dig som vill synas, berätta, skildra, offentliggöra, synliggöra, möjliggöra, inspirera, debattera, om och för orten, om livet, människorna, aktiviteter, engagemang. Vi vill återspegla verkligheten och det gör vi med stor integritet och rättvisa för individens egen sanning och återspegling av sin verklighet. Med mycket respekt för människors känslor och livserfarenheter.

Om du är intresserad att vara delaktig i detta projekt kan du skriva till oss här och berätta lite om dig själv och vad du är intresserad av att engagera dig i. Video, podcast, dokumentär, fotografi… you name it! Inga särskilda kompetenser behövs… bara att du älskar det du gör och vill hjälpa oss att sprida kärlek och förståelse.

Tillsammans är vi starkare!