Loading...
O.I.F Bloggen

Förlåt mig mitt kära barn!

[dropcap]J[/dropcap]ag vet att jag gör fel att jag försöker lära dig det och att det är inte alltid lättaste ibland vet jag inte hur jag ska bete mig mot folk som är ignoranta ibland får ni höra hur jag förbannar dem även fast jag vet att det är det ni helst inte skulle vilja se.

Men hur ska jag kunna ljuga för er om hur verkligheten ser ut?
hur ska jag kunna förblinda er med alla dessa lögner?

Jag vet att jag gör fel dag in och dag ut och jag är gladligen tacksam att ni påpekar det för ni ger mig en chans. En chans att ändra på mig och se fel som samhället har tryckt på.

Förlåt mig för att jag är hård förlåt för jag misslyckas ibland och inser att jag har varit dum när jag hade kunnat valt ett bättre sätt att agera på.

Jag vill bara att ni ska veta att det inte är alltid lätt att vara förälder, att mitt huvud aldrig stängs av för jag kan bara slappna av när jag har er runt omkring mig för ni är min värld och för er skulle jag ge mitt allt.

Förlåt för hur samhället tvingar mig att se till att du sköter och har ordning och reda runt omkring dig när jag vet att det ända du tänker på är att leka.

Du är en underbar unik person som vågar säga ifrån men tyvärr är du oförskämd, du är för liten för att få tilltala en vuxen på sådant sätt. Ja vet att du säger ifrån när vuxna vägrar lyssna på din låga röst.

Förlåt för att jag tvingar dig till rutiner och sysslor men tyvärr duger bara den duktige i samhället.

Förlåt mig för alla vuxna som kommer köra över dig och be dig att uppföra dig när det är dom som gör fel handlingar dag in och dag ut.

Jag försöker verkligen dag in och dag ut bryta denna mönster för din skull för din frihet för dina sinnen ska få känna sig levande för att det har du rätt till att känna dig levande och fri.

Fri från all ansvar denna värld kommer föra vidare till dig den dagen du blir vuxen den Dagen då du inser att din frihet är bort rövad och all bara var en dröm.
Dröm mitt barn njut av dina vackra underbara fria dagar för det är du värd.

Förlåt för att jag är tvungen och jobba 40 timmar i veckan när jag helst skulle vilja lära dig allt jag kan under dessa timmar, men jag har inte den möjligheten för dessa timmar måste jag spendera på ett arbete för att kunna försörja dej när jag helst hade njutit av dig och lärt känna dig bättre istället för att försöka göra det efter jobbet när jag är helt slut och har knappast ork och höra ett ljud.

Att kunna prioritera er framför alla måste är min dröm. en dröm närmre de fria där bara ni och jag skulle räknas utan några höga förväntningar vi måste utsätta er för när vi vet att ni duger som ni är för ni är helt underbara och unika på era egna sätt. Det är vad jag kallar för livet att leva i de fria och inte i det fängslande samhälle som vi lever i.

Jag älskar er, tack för att ni lär mig vad som är viktigast i livet, er oändliga kärlek är allt jag lever för.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *